Konceptudvikling

uddannelse

Konceptudvikling

Her er udvalgt 2 konkrete projekter, som jeg har arbejdet på under uddannelsen Digital Konceptudvikling.

Bilka to go

OPGAVE: Indentificere forbedringsmuligheder på bilka-to-go website med hjælp fra UX, neuroteori og biometriske værktøjer.

Websiden bilkatogo.dk er blevet testet på 16 respondenter. Hver respondent har skulle foretage et indkøb af 3 udvalgte produkter på siden.

Med hjælp fra TOBII eyetracking fik vi mulighed for at tracke, hvor på siden respondenten havde særligt fokus. Testen blev optaget og fulgt op med et interview for endeligt at kortlægge frustrationer og forbedringsmuligheder.

Til sidst mappede vi en user journey for endeligt at visualisere de enkelte frustrationsmomenter.

Bilka fik en handout, hvori vi deltaljeret havde beskrevet vores fremgangsmåde og resultater. Flere af vores foreslag er senere blevet implementeret på siden.

Kommentarer:

Suverænt godt arbejde. Meget flot rapport med god læserytme. Jeg synes i skal holde dampen oppe og gå efter guldet. Det synes at i fungerer godt som gruppe og den akademiske formåen er på højt niveau. Jeg er rigtig glad.

LIGESIND

OPGAVE: Under et tværfagligt forløb fik vi til opgave at udvikle en løsning, som kan hjælpe demensramte og deres pårørende til et lettere hverdag. Min studiegruppe og jeg valgte at holde fokus på de pårørende.

Vi foretog en research ude på et ældrecenter og snakkede med personalet. Det blev herefter hurtig gjort klart for os, at de pårørende manglede en portal, hvor de kunne mødes, dele erfaringer og få hurtig svar på spørgsmål angående demens.

Vores løsning blev en app, hvor vi gjorde brug at samme teknologi som Tinder. Tanken er at matche de enkelte pårørende, såfremt de har noget til fælles. På den måde kan en pårørende finde frem til nogen, som hurtig kan sætte sig ind i situationen og muligvis svare på uopklaret spørgsmål.

App’en fik navnet LigeSind og er blevet testet på pårørende og sidenhen indstillet til at blive præsenteret på en studiekonference på UCL i Odense. Herefter blev vi kontaktet af WD Care, som vi mødtes med. WD Care har selv gang i noget lignende og var yderst interesseret i vores indsigter.

Kommentarer:

Flot navn til jeres projekt. Flot idé med brugerrejse. Søde tegninger. I har en rigtig god forståelse for fagligheden omkring demens – og organisationen omkring det. Chatbot er godt at tænke ind. Fint at I tænker i, at nogen har behov for at være mere private. Opgrader funktionen er god. Flot design af app’en. Den er virkelig appetitlig at gå til.

prøv prototype lavet i adobe XD

 

bachelorprojekt

På nuværende tidspunkt er jeg sammen med min studiegruppe igang med vores bachelorprojekt. Opgaven er stillet af bureauet Hesehus og går ud på, at vi skal identificere forbedringsmuligheder på websitet dinapoteker.dk. Derudover skal vi ideudvikle og lave en prototype på yderligere serviceydelser som Din Apoteker kunne tænkes at tilbyde sin målgruppe.